Film i glazba

Jessica Jones je prekul i uskoro se vraća se u novoj sezoni

Upravo je stigao novi trailer koji najavljuje nove dogodovštine netipične superjunakinje.

Znali smo i očekivali drugu sezonu Jessice Jones, a iz Netflixa je upravo stigla potvrda da ćemo je gledati od 8. ožujka 2018. Najava je stigla u obliku trailera koji možete pogledati ispod, a u nadolazećih 13 epizoda Jessica Jones (glumi je Krysten Ritter) će, kao privatni detektiv u New Yorku, pokušati u red dovesti svoj život nakon što je riješila probleme s Kilgraveom u prvoj sezoni (pročitajte FFA recenziju).

Još uvijek se ne zna hoće li biti poveznica sa “crossover” serijom The Defenders (pročitajte FFA recenziju ili, još bolje, pogledajte seriju u kojoj Jessica udružuje snage s Daredevilom, Lukeom Cageom i Iron Fistom), no svakako očekujemo uranjanje i kopanje po prošlosti i preispitivanje vlastite svrhe i postupaka, toliko tipično za sve superjunake, ali na netipičan način koji baš dobro pristaje Jessici.

Zanimljivo je da će redatelji svih 13 epizoda biti žene, a sam kraj trailera i izjava “ako kažeš da s velikim moćima dolazi i velika odgovornost, kunem se da ću povratiti po tebi”, zacementirala je našu odluku da ćemo seriju pogledati čim bude dostupna.

https://www.youtube.com/watch?v=QK_iX5cPDhE

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close