Film i glazba

Kad vidite koliku će lovu Christopher Nolan namlatiti za „Dunkirk“, zavrtjet će vam se u glavi

Još jedna potvrda kako je Nolan zlatna koka.

Svi znamo da se sve čega se Christopher Nolan primi pretvara u zlato stoga nekima prvi dio vijesti i neće doći kao veliko iznenađenje, ali drugi je zato ipak nešto, pa rekli bi… drugačije.

Warner Bros. je tako za Nolana spremio plaću od 20 milijuna $ što ga svrstava daleko na vrh najplaćenijih režisera današnjice. Za usporedbu prosječna plaća režisera u Hollywoodu iznosi između 750 tisuća $ pa do 1,5 milijun $.

Ali to nije sve, jer će Nolanu u džepove i 20% cjelokupne zarade samog filma što će vjerojatno biti iznos viši od 100 milijuna $. Posljednjih nekoliko Nolanovih filmova nisu se spuštali ispod 695 milijuna $ zarade, a dva su prešla i milijardu… dalje ćete s matematikom lako. Dodajte svemu tome činjenicu kako se radi o filmu smještenom u vrijeme 2. svjetskog rata, uvelike popularnoj temi i možete zaključiti kako Nolan zadovoljno trlja ruke. 

Ako je vjerovati najnovijim informacijama, film nas u kinima očekuje 19. srpnja.

Upravo smo dobili i novi službeni trailer za film koji nas napokon pobliže upoznaje s likovima koji će nas provesti kroz pakao evakuacije na Dunkirku.

https://www.youtube.com/watch?v=_cmgiys2n1o 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close