Film i glazba

Kralj Jackassa u novom filmu gura granice boli do maksimuma

Johnny Knoxville sprema nam novu dozu ludosti.

Johnny Knoxville, vodeća persona iza filmova „Jackass“ zasukao je rukave i pripremio nam novu dozu vratolomija koje se gotovo nitko od nas ne usudi izvesti. Njegov novi film „Action Point“ upravo je dobio prvi trailer, a u razgovoru za vice Johnny je podijelio nekoliko informacija o filmu, ali i otkrio koliko je zapravo daleko otišao ovoga puta.

Dobrodošli u park bez pravila…

„Action Point“ konceptom je sličniji „Bad Grandpi“ nego „Jackass“ filmovima po tome što uzima određene koncepte narativa i priča nam konkretnu priču. Tako ćemo u filmu gledati Johnnyja još jednom u poodmakloj dobi sa svojim unukom, a pravo meso filma, odnosno ono što nas i zanima odvijat će se u prošlosti. Kroz priču unuku, oživjet će avanture iz njegovih mlađih dana i priča o zabavnom parku te svim ekstremnim događajima koji su se tamo dogodili.

Od „Jackass“ ekipe u filmu mu se pridružio Chris Pontius, a kako je Johnny otkrio, sve što vidimo na ekranu stvarno se i dogodilo. Tako je i otkrio kako je za vrijeme snimanja imao potres mozga, slomio koju kost, a u jednom mu je trenutku i očna jabučica iskočila iz duplje… ideja je bila izvesti najluđe vratolomije dosad, a koliko mu je to i uspjelo saznajemo 1. lipnja, za kada je zakazan datum izlaska.

https://www.youtube.com/watch?v=ri1Cc3Yz09U

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close