Film i glazba

Leonardo Di Caprio i Brad Pitt zvijezde su novog filma Quentina Tarantina

Očekujemo jedan od najboljih Tarantinovih radova dosad.

Odlične vijesti dolaze iz svijeta filmske industrije u tjednu u kojem su u glavnom fokusu 90. dodjele najprestižnije filmske nagrade, Oscara.
Da Tarantino radi na novom filmu, smještenom u starije dane Hollywooda već smo znali, kao i to da će priča o Sharon Tate biti u pozadini istoga, a upravo nam je i stigla potvrda kako će Leonardo DiCaprio i Brad Pitt uskočiti u glavne uloge.
„Once Upon a Time in Hollywood“ ime je filma koji nas u kinima očekuje 9. kolovoza 2019. godine, a aluzije na filmove Sergia Leonea, omiljenog Tarantinovog režisera, i više su nego jasne.

Detalji koji život znače

Radnja filma bit će smještena u 1969. godinu, vrhunac hippy pokreta u SAD-u, a Tarantino je otkrio i kako je na scenariju radio pet godina. Dodaje kako je vrlo uzbuđen što će imati priliku ispričati priču o Hollywoodu koji više ne postoji i gradu u kojem živi veliki dio života, a živio je i 1969. godine kada je imao sedam godina.
DiCapriu je pripala uloga glumca Ricka Daltona, zvijezde nekadašnje western TV serije, a Pitt će glumiti Cliffa Bootha, njegovog dugogodišnjeg dublera (stunt double). Obojica će pokušati oživjeti svoje karijere u Hollywoodu kojeg više ne prepoznaju, a ako se pitate gdje tu dolazi Sharon Tate… bit će susjeda Daltonovom liku.

Tarantino je već surađivao s obojicom glumaca, pa smo tako DiCapria imali prilike gledati u “Djangu” dok je Brad Pitt glumio glavnog lika u filmu “Inglorious Bastards”. Upravo je ovaj potonji zanimljiv jer pokazuje mogući smjer u kojem će priča filma završiti. Očekuje li nas nešto izmijenjena povijesna priča ili će se Tarantino držati činjenica još uvijek ne znamo, ali u svakom će slučaju biti zanimljivo pratiti čitavu situaciju.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close