Film i glazba

Mark Wahlberg još jednom kreće u akciju, a zaputit ćemo se i u Miami

Dovoljno vremena za nadoknađivanje zaostataka.

Peter Berg i Mark Wahlberg još su jednom udružili snage, a nakon tri uspješna filma za redom, Mile 22 nažalost po filmoljupce ne možemo nazvati takvim. Ovoga puta priča nije bazirana na stvarnim događajima, a pratit ćemo lik Wahlberga koji će kao misiju dobiti da prokrijumčari stranog obavještajca koji zna neke tajne koje bi mogle ugroziti njegovu zemlju. Iko Uwais dobio je svoju prvu veću ulogu u američkom filmu, a možda će i scene u kojima ćemo ga gledati kako još jednom pokazuje svoje borilačke sposobnosti biti najbolji dio filma.

https://www.youtube.com/watch?v=eJU6S5KOsNI

Christopher Robin nova je Disneyjeva adaptacija u live action obliku, a u kojoj ćemo gledati istoimenog lika kojeg je utjelovio Ewan McGregor. Radi se o sada odraslom dječaku iz Winnie-the-Pooh animiranih epizoda koji će se ponovno susresti sa svojim starim prijateljem — Winniejem Poohom i tako ponovno otkriti radosti života. Svi znaju što očekivati od ovoga, a fanovi će sigurno dobiti svoju dozu uživanja.

https://www.youtube.com/watch?v=0URpDxIjZrQ

Svi putevi vode u Miami, ili nas barem tako pokušavaju uvjeriti u filmu Omar Sy i Luis Guzman. Francuska komedija dolazi baš u vrijeme da nas vrati u ljetne dane i dobro nas zabavi. Nadamo se da će u tome biti uspješna, jer dobrih feel good filmova nikad nije dosta.

https://www.youtube.com/watch?v=dyjdckUeaQw

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close