Film i glazba

Metallica izbacila čitav novi album na YouTube

Velik dan za sve ljubitelje jednog od najznačajnijih svjetskih heavy metal bendova, izašao je Hardwired… to Self-Destruct, deseti po redu studijski album Metallice. Zanimljiva odluka stiže iz Metallice, čiji je menadžer ne tako davno nazvao YouTube samim vragom. Naime, ekipa je ovaj put (drage volje) od prvog dana izdavanja novog studijskog albuma odlučila isti uploadati na popularni YouTube. Tako je čitav album Hardwired… to Self-Destruct dospio na internet odmah u startu na besplatan način (ako ne ubrajamo i torrent trackere koji su već dan ranije čitav album učinili još dostupnijim).

Tako je Metallica TV kanalu dospjelo 13 službenih videa. Neki od njih su prilično dobro složeni, kao uostalom i čitav album. Primjerice, Murder One vizualno prilično vuče na odavanje počasti pokojnom Lemmyju Kilmisteru.

Po mom osobnom mišljenju novi Metallicin album predstavlja vrlo dobar nastavak u odnosu na prošli Death Magnetic. Naravno, pojedinci će uvijek cendrati da nakon prva tri albuma više ništa nije isto, ali budimo realni, bolje od ovoga teško da smo mogli dobiti. Uostalom, poslušajte i sami:

https://www.youtube.com/watch?v=uhBHL3v4d3I&feature=youtu.be

Kao dio promocije novog albuma, ekipa se i lijepo zabavila u showu Jimmyja Fallona, izvodeći Enter Sandman sa glazbenim kolegama iz The Roots:

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close