Film i glazba

Michael Fassbender: Assassin’s Creed će biti nešto posebno

Prošli tjedan vidjeli smo nekoliko fotografija, za vikend je završeno snimanje filma, a glavni glumac pokušao je objasniti zašto je uvjeren u uspjeh.

“Bilo je nevjerojatno. Mnogo toga sam naučio. Bio sam ujedno i producent, pa sam stekao i dodatnu edukaciju. Mislim da imamo nešto posebno i mislim da so napravili nešto originalno u žanru”, izjavio je Fassbender u intervjuu za Wall Street Journal.

Kad su u pitanju filmske adaptacije igara, rezultati mogu biti stvarno neočekivani  (u pozitivnom i negativnom smislu). Mi nade polažemo u talent i kvalitetu glavnog glumca, ali i imena kao što su Marion Cotillard i Jeremy Irons, a tu je i redatelj Justin Kurzel (radio s Fassbenderom i Cotillard na filmu “Macbeth”).

asscreed

“Glavni lik je otpadnik. Još kao tinejdžer završio je u nekoj vrsti popravnog doma. Izgubljena je to duša koja počinje otkrivati svoje porijeklo i odakle dolazi”, kaže Fassbender i ne želi prije vremena otkriti više pojedinosti o Callumu Lynchu.

Proces identifikacije prikazan je u vidu “izleta” u prošlost i posjete svog pretka, španjolskog Assassina Agulara, kao i povezanosti s modernom templarskom korporacijom Abstergo (šefa Alana Rikkina glumi Jeremy Irons).

asscreed2

Nadamo se da nećemo predugo čekati trailer jer film u američka kina dolazi 21. prosinca.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close