Film i glazba

Michael Scofield je živ!

I opet bježi iz zatvora…

Iako ovo nije tajna već neko vrijeme od danas je ipak nešto „realnija“ situacija jer smo dobili prvi trailer za nastavak „Prison Breaka“. Serija koja je stekla legendarni status već nakon prve sezone tako se vraća na male ekrane, a većina glavne ekipe je tu.

Tako će se osim glavnog dvojca (Wentworth Miller, Dominic Purcell) vratiti i Sara (Sahar Wayne Callies), “T-Bag” (Robert Knepper), Sucre (Amaury Nolasco),“C-Note” (Rockmond Dunbar) i Paul Kellerman (Paul Adelstein). Hoće li se vratiti FBI agent Mahone (William Fichtner) još nije poznato.

Priča će još jednom pratiti Michaela u zatvoru iz kojeg će ponovo pokušati pobjeći. Ovoga je puta naravno drugačiji zatvor u pitanju, a i braća su zamijenila uloge pa će tako ovoga puta Lincoln pokušati izvući Michaela. Kako je opet završio u zatvoru i više o samoj misteriji oko njegova nestanka saznat ćemo u petoj sezoni koja kreće s emitiranjem na proljeće 2017. godine.

Ako ne možete čekati do tada, postoje dvije alternative. Prva je gledanje serije ponovo od početka do kraja… ili barem kraja prve sezone. Druga je gledanje DC-jeve serije „Legends of Tomorrow“ u kojoj se pojavljuju Wentworth Miller i Dominic Purell, a odnos im je slične prirode kao i u „Prison Breaku“.

https://www.youtube.com/watch?v=ueQgfMMxEQQ

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close