Film i glazba

Mnoštvo novih detalja iz Marvel-Netflix univerzuma

Iron Fist dobio svoj prvi trailer.

Iron Fist, posljednji „heroj“ iz radionice Marvela i Netflixa dobio je svoj prvi trailer, a od nedavno znamo kako ćemo seriju gledati od 17. ožujka 2017. godine.

U traileru vidimo i razlog iza imena naslovnog lika, a osim te „moći“ Daniel Rand (Iron Fist) posjeduje iznimne sposobnosti u mješovitim borilačkim vještinama. Potvrđeno je i kako ćemo u seriji gledati Madame Gao, koju smo već upoznali preko „Daredevila“.

Kreator serije i showrunner je Scott Buck, osoba koja iza sebe ima iskustvo rada na serijama „Dexter“ i „Six Feet Under“.

Uloga Iron Fista pripala je Finnu Jonesu, najpoznatijem po ulozi Lorasa Tyrella iz „Game of Thronesa“, a kao stalni član postave pridružila mu se Jessica Henwick, također najpoznatija po ulozi u GoT-u gdje glumi Nymeriu Sand. I u ovoj ćemo seriji gledati Rosario Dawson koja je potvrđena već i prije, a mali teaser dobili smo i u finalnoj epizodi „Luke Cagea“.

Serija se trenutno još uvijek snima, točnije finale, a ubrzo nakon toga, za tri tjedna kreće i snimanje „The Defendersa“ koji će okupiti sva četiri lika u jednoj seriji.

Bogati tjedan New York Comic Cona potvrdio nam je i kako ćemo u toj seriji gledati Sigourney Weaver kao glavnu negativku, a njena uloga još nije poznata.

Također, vrijedi napomenuti kako je i „The Punisher“ krenuo sa snimanjem, a Deborah Ann Woll (Karen Page iz Daredevila) potvrđena je kao jedna od glumica u toj seriji. Možemo reći kako se sve polako povezuje, a još je uvijek mnoštvo sadržaja ispred nas.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close