Film i glazba

Najavljen datum snimanja nove Star Trek serije, u planu i novi film

Star Trek filmovi su postigli velik uspjeh na kino blagajnama tijekom zadnjih par godina, no prošlo je više od deset godina od zadnje Star Trek serije. Uskoro se i tome bliži kraj jer snimanje nove serije počinje ove jeseni.

Vijest o ovome potvrdili su iz CBS-a, producentske kuće odgovorne za novu seriju. Snimanje će odvijati u Kanadi, dok će projekt režirati Bryan Fuller (Hannibal) i Alex Kurtzman (jedan od pisaca scenarija za zadnja dva Star Trek filma). Premijerno emitiranje očekuje se na CBS-ovom kanalu, dok će daljnje epizode kasnije biti trenutačno dostupne i na njihovom digitalnom servisu All Access.

Posljednja Star Trek serija je bila Star Trek: Enterprise (emitiranje od 2001. do 2005. godine). Također, iz sestrinska tvrtke Paramount Pictures registrirali su i domenu za Star Trek 4, što znači da će nakon skorašnjeg trećeg ST filma u novijoj povijesti vjerojatno uslijediti i produkcija četvrtog. Izlazak trećeg ST filma punog imena Star Trek Beyond očekuje se 22. srpnja ove godine.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close