Film i glazba

Nakon 17 godina stiže nastavak najboljeg filma o superherojima ikad

M. Night Shymalan napokon je započeo snimanje filma Glass.

Redatelj M. Night Shyamalan iza sebe ima izvrsnih filmova (svi se sjećamo onog twista u The Sixth Sense), ali i prilično loših uradaka upitne kvalitete (nemojte trošiti vrijeme na The Last Airbender ili After Earth). Srećom, Unbreakable iz 2000. ne spada u posljednju kategoriju, upravo suprotno, pa ne čudi oduševljenje objavom da ćemo gledati njegov nastavak.

Vraćaju se Bruce Willis i Samuel L. Jackson

Točnije ne vraćaju se samo Willisov i Jacksonov lik jer će Glass biti nastavak filmova Unbreakable i Split (snimljen 2016.). Zapravo je Shymalanov strogo čuvani plan bio da oba filma kolidiraju u trećem nastavku o kojem pišemo.

Tako će se u Glassu, čije planirano snimanje bi trebalo trajati 39 dana i završiti početkom studenog, vratiti Bruce Willis kao David “Nesalomljivi” Dunn i Samuel L. Jackson kao Elijah Price (Mr. Glass), ali i James McAvoy kao Kevin Wendell Crumb i njegove brojne ličnosti. Nekoliko detalja o samoj priči otkrivaju da će Willisov lik krenuti u potjeru za Crumbovom najekstremnijom ličnosti (The Beast), dok će tu umiješati Mr. Glass kao ključna figura s tajnama koje su nevjerojatno bitne za ranije spomenuti dvojac.

Glass bi u kina trebao stići 18. siječnja 2019. i nadamo se da neće previše kasniti u našim kinima.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close