Film i glazba

Nakon Assassin’s Creed filma dolazi i serija!

Ubisoft se pokušava probiti i na televizijske ekrane, a Netflix bi ih mogao lansirati prema uspjehu.

U zadnjih je nekoliko godina u svijetu TV serija postalo nepisano pravilo da ono što Netflix dotakne postane čisto zlato. Nakon što su se poigrali s narko kartelima Kolumbije, Daredevilovom pravdom u New Yorku i s mnogim drugim okružjima, ako je vjerovati Yvesu Guillemotu iz Ubisofta, upravo je Netflix produkcijska kuća s kojom se vode pregovori oko Assassin’s Creed serije.

Jedan od vodećih ljudi u serijalu, Aymar Azaïzia, tijekom Redditovog Ask Me Anything intervjua potvrdio je da je serija u ranom razvoju, ali da dolazi. Ukoliko se ostvari suradnja s Netflixom, moguće je da napokon dobijemo kvalitetnu adaptaciju predloška videoigre.

jKNmrGO

Posljednje izdanje serijala, Syndicate, odvelo nas je na kišne ulice Londona.

Drugi detalji oko serije nisu poznati, no mogućnosti su beskrajne. Razdoblja koja se mogu posjetiti su brojna, a sezonski oblik koji serije imaju dat će puno veću kreativnu slobodu piscima te bi se moglo pokazati da je za ovakvu epsku priču epizodni format primjereniji od filmskog.

Poznati Ubisoftov serijal svoju je adaptaciju na filmsko platno neslavno dočekao ovoga prosinca. Unatoč sjajnoj glumačkoj ekipi koja uključuje Michaela Fassbendera i Marion Cottilard i Jeremyja Ironsa, sama radnja razočarala je fanove serijala, ali i one koji se po prvi put prepuštaju putovanju Animusom.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close