Film i glazba

Napokon smo i to dočekali, The Joker dobiva svoj film

Možda i najpoznatiji negativac napokon dobiva zasluženu pažnju.

Tokom godina gledali smo mnoge iteracije ovog lika na velikom ekranu. Većinu je najviše kupila izvedba Heatha Ledgera u „The Dark Knightu“, a posljednji kojeg smo gledali u ulozi The Jokera bio je Jared Leto koji će reprizirati svoju ulogu u nastavku „Suicide Squada“ i filmu o Harley Quinn.

Obzirom na trenutan trend u industriji gdje sve velike franšize traže način na koji iscijediti i posljednju kunu iz naših džepova, standalone filmovi postali su uobičajena pojava pa su tako DC i WB odlučili uskočiti na taj vlak. Todd Phillips, čovjek iza „Hangover“ filmova, režirat će film, a počeo je i raditi na scenariju sa Scottom Silverom („8 Mile“). Osim što će biti režiser i scenarist, Todd Phillips će zajedno s Martinom Scorseseom producirati film.

Kako prenosi Deadline, očekuje nas potpuno „samostalan“ film o Jokeru, što bi značilo kako ćemo dobiti novog glumca, a isto tako potvrđeno je kako nas očekuje origin priča koja se neće vezati s trenutnim DC filmskim univerzumom. Obzirom da se radi o origin filmu, najvjerojatnije nas očekuje mlađi glumac. Dodatni detalji koje znamo govore kako nas očekuje radnja smještena u 80-e godine prošlog stoljeća, a plan je napraviti krimi film kojem su uzor neki od ranijih radova Martina Scorsesea poput „Taxi Drivera“ ili „Raging Bulla“.

Bit će zanimljivo pratiti razvoj čitave priče, a sigurni smo kako će uloga biti vrlo tražena roba u Hollywoodu. 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close