Film i glazba

Napokon stigao dugo očekivani trailer za „La La Land“

Jedan od rijetkih koji ne pokazuje mnogo.

Prvi put čujete za ovaj film? Pitate se zašto toliko očekujemo prvo trailer pa i film? Jednostavan je razlog u pitanju. „La La Land“ novi je film Damiena Chazellea, scenarista i režisera izvrsnog „Whiplasha“ koji je osvojio filmsku publiku prije dvije godine.

Chazelle ima iskustva u sličnim filmovima, a i sam je upoznat s svijetom glazbe pa je tako logičan slijed da radi filmove o istom. Ovog nas puta ipak očekuje nešto manje tenzijama nabijen film, barem ako je suditi po samom plotu. Također, film je i mjuzikl, a sve opako podsjeća kao da ćemo vidjeti nešto svježe s homageom klasičnim hollywoodskim mjuziklima utkano u atmosferu ulica i klubova Los Angelesa.

Los Angeles često je ispao plodno polje za vrlo atmosferične i posebne filmove, a nadamo se kako će ovaj biti još jedan dodatak na listu. Pratit ćemo jazz pianista koji će se zaljubiti u mladu glumicu, a izostavljanje romance kategorije iz žanra filma daje nam naznake kako nas ne očekuje klasična ljubavna priča.

Glavni su glumci Ryan Gosling i Emma Stone kojima ovo neće biti prvi put da ljubuju na ekranu, a da stvari budu još malo zanimljivije pobrinut će se J.K. Simmons kojem je upravo „Whiplash“ donio Oscara za najbolju sporednu ulogu.

O traileru nećemo pisati, ali pogledajte ga i sami procijenite je li ovo nešto za vas.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close