Film i glazba

Nastavak Sicaria, Soldado izgleda brutalnije nego original

Nastavak Villeneuveovog filma sprema nam eksplozivnu prezentaciju.

Denis Villeneuve ove je godine izbacio fantastični “Blade Runner: 2049” (recenzija), a pred koju godinu, točnije 2015. izašao je jedan od filmova koju mu je pomogao da se dokopa režije istog. Ovdje pričamo o Sicariu, filmu nastalom prema scenariju Taylora Sheridana, koji je sam započeo svoju sad već uspješnu karijeru upravo ovim filmom.

Film je 2015. svojom teškom pričom osvojio publiku, a brzo nakon toga najavljen je i nastavak za kojeg je scenarij napisao ponovo Sheridan. Stefano Sollima, talijanski režiser koji je svoj zanat ispekao na talijanskoj televiziji preuzeo je režisersku palicu, a druga najveća promjena izostavljanje je lika Emily Blunt iz nastavka.  

Benicio Del Toro i Josh Brolin zato se vraćaju, a prvi trailer dokaz je kako nas očekuje nešto eksplozivniji film. Još nas jednom čeka i tema borbe protiv narko kartela, ali ovaj put fokus bi trebao biti na liku Josha Brolina.

Valja podsjetiti kako je ovo drugi film u predviđenoj trilogiji, a nekako mislimo kako će posljednji dio ovisiti o uspjehu Soldada.  Datum izlaska još uvijek nije poznat, ali znamo da film gledamo 2018. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=NBkC83-vh9A

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close