Film i glazba

Nastavci Predator i Alien filmova dobili datum izlaska

Već ranije je potvrđeno kako je novi Predator film u izradi. Što je još bolje, kratko i jasno, zvat će se jednostavno The Predator. Sada je najavljen i datum izlaska, kao i pomicanje roka izlaska za novi film iz franšize Alien.

Kao što je potvrdio site Collider, Fox je i službeno najavio izlazak filma The Predator za 2. 3. 2018. Također, studio je najavio pomicanje filma Alien: Covenant za 4. 8. 2017., dok je ranije bio zakazan za listopad iste godine. Redatelj i dalje ostaje Ridley Scott, dok je za Predatora zadužen Shane Black (redatelj odličnog Iron Mana 3, ali i jedan od glumaca u prvom i legendarnom Predatoru zajedno s Arnoldom Schwarzeneggerom).

Alien: Covenant bi po svemu sudeći trebao biti nastavak Scottovog Prometheusa, ali ujedno i prequel prvog Aliena. Ovaj put glumačku ekipu navedenog filma čine: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, i zvijezda Hateful Eighta Demian Bichir.

Dosad smo Predatora viđali u pet filma ( Predator 1 i 2, dva Alien vs. Predator filma i Rodriguezovom Predators). Nadajmo se da šesti vraća na staru stazu slave, koja je polako izblijedjela zahvaljujući većem fokusu na besmislenu akciju u kasnijim nastavcima.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close