Film i glazba

Netflix odsada dostupan i offline

Skidajte sadržaj i gledajte ga bez obzira na izostanak internet konekcije.

Nakon duge molbe korisnika, Netflix je napokon omogućio gledanje sadržaja bez internetske konekcije. Tako od jučer, u slučaju da imate posljednju verziju aplikacije možete skidati sadržaj na vaše laptope, mobitele i tablete te gledati sadržaj u hodu bez obzira na to imali internet ili ne.

Skidanje sadržaja prilično je jednostavno, sve što trebate je otići na stranicu serije (Details) unutar aplikacije i pritisnuti „Download“. U slučaju da ne vidite tu opciju, provjerite jeli vam aplikacija ažurirana.

Očekivano, ne postoji mogućnost skidanja čitavog sadržaja, ali zato su Netflixove originalne serije poput „Stranger Thingsa“ i „Orange Is the New Black“ dostupne. Serije u suradnji s Marvelom poput „Daredevila“, ali i cjelokupni Disneyjev sadržaj trenutno nisu dostupni za skidanje, ali Disney je već izjavio kako rade na tome te bi nas ta mogućnost trebala dočekati u bližoj budućnosti.

Mogućnost downloadanja serija i filmova pruža se u dvije verzije, standardnoj i onoj nešto bolje kvalitete, a na vama je da se odlučite koju verziju želite.

Svakako odlična vijest za sve korisnike, a pogotovo za one koji često putuju ili su jednostavno u nemogućnosti gledati sadržaj iz udobnosti svog doma.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close