Film i glazba

Ništa od novog pravca za Alien franšizu, projekt Neila Blomkampa vjerojatno je “mrtav”

Samo Ridley.

Pred nekoliko godina, Neill Blomkamp, režiser filmova “District 9” i “Elysium” iznio je svoj plan o Alien filmu koji bi ignorirao sve događaje nakon “Aliensa” i nastavio s pričom Sigourney Weaver i Michaela Biehna. Tome se onda ispriječio plan Rideleyja Scotta koji je uključivao nadolazeći “Alien: Covenant” i tako odgodio čitave planove do daljnjega.

Kasnije je Blomkamp izjavio kako su šanse za njegov Alien film tanke, a nedavni komentari u kojima je Ridley Scott najavio čak šest Alien filmova očito su čavao koji je zakucao lijes.

Najnovije informacije koje je Scott iznio u razgovoru za francuski Allocine (prijevod Comic Book Resources) nalažu kako taj film nikad nećemo gledati. “Nikada nije postojao scenarij, samo ideja u obliku pitcha od 10 stranica.” Dodao je kako je studio Fox odlučio odustati od projekta što je nagnalo i njega da učini isto.

Prava šteta, ako pitate nas, jer bilo bi zanimljivo gledati jedan drugačiji take na Alien franšizu.

Hoćemo li još i više žaliti za otkazanim projektom Blomkampa saznajemo za nešto više od dva tjedna, točnije 18.5. kada će “Alien: Covenant” ugledati svjetlo dana. Dotada uživajte u traileru.

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close