Film i glazba

Nova Disneyjeva uspješnica na pomolu

Opće je poznata činjenica da se svaki animirani film kojeg Disney dotakne pretvara u zlato, a čini se kako ni „Moana“ neće biti iznimka.

Ovoga puta čeka nas nešto svježiji koncept pa ćemo u filmu „Moana“ pratiti mladu djevojku koja će se naći na bajkovitom otočju, a pomagat će joj polu-bog Maui. Sam film izgleda kako će preuzeti dosta toga iz polinezijske kulture, a ono u što smo sigurni je kako će nam i ovaj kao i svaki Disneyjev film pružiti predivnu scenografiju, mnoštvo odlične glazbe i nadamo se odlične likove.

Dwayne Johnson koji je u posljednje vrijeme jedan od najtraženijih glumaca posudit će glas, ali i nešto stasa Mauiu, a mlada Auli’i Cravalho kojoj je ovo ujedno i prva uloga posudit će glas Moani.

Za glazbu je zadužen Lin Manuel Miranda, velika zvijezda Broadwaya, a vezano za glazbu u filmovima radio je na prošlogodišnjem oživljavanju Star Warsa.

Od danas imamo i prvi teaser trailer koji nas na kratko upoznaje s likovima i pruža nam kratki uvid u ono što nas očekuje 24. studenog ove godine. Jedva čekamo.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close