Film i glazba

Nova slika iz nadolazećeg filma Assassin’s Creed

Dobili smo drugu sliku za Assassin’s Creed film.

Na slici su Michael Fassbender – glavni glumac i producent – i Ariane Labed, jedan od sporednih glumica.

Fassbender je u intervjuu za časopis Entertainment Weekly izjavio kako igra Assassin’s Creed igre od kad je dobio ulogu: „Igram je od kad sam dobio ulogu, prvenstveno kako bih dobio ideju o fizikalijama lika. Mislimo kako je cijeli koncept specijalan i radimo najbolje što možemo da napravimo film u našim najboljim mogućnostima. Obožavatelji su vrlo strastveni: vrlo specifični i traže točnost kod povijesnih detalja. Pokušavamo kapitalizirati na elementu zabave i radimo marljivo kako bismo napravili nešto posebno.“

Rad na filmu ponovo je ujedinio Fassbendera s režiserom Justinom Kurtzelom s kojim je radio na filmu Macbeth koji se upravo prikazuje u kinima. S obzirom da je taj film prošao vrlo dobro kod kritike, a i publike, držimo fige da ćemo napokon vidjeti hvalevrijedan film nastao na predlošku videoigre.

U filmu će se, osim već navedenih glumaca, naći Marion Cotillard, Michael Kenneth Williams, Brendan Gleeson, Jeremy Irons i mnogi drugi. Film se očekuje u božićno vrijeme iduće godine.

  

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close