Film i glazba

Nove avanture likova J. K. Rowling

„Fantastic Beasts and Where to Find Them“, prednastavak serijala Harry Potter i novi film za kojeg scenarij potpisuje J. K. Rowling dobio je svoj prvi trailer.

Svi obožavatelji Harryja Pottera bili su oduševljeni kad su čuli kako kreatorica te megauspješnice radi na scenariju za novi film smješten u Harry Potter univerzumu, a njihovo oduševljenje ovim je trailerom sigurno još više skočilo u visine.

Priča prati pisca Newta Scamandera i njegove avanture u tajnom društvu vještica i čarobnjaka 70 godina prije događaja prvog Harry Pottera. Newt je između ostaloga i pisac knjiga koje čitaju polaznici Hogwartsa, a osim toga ne znamo skoro ništa više. Čak i sam trailer ne otkriva mnogo jer ovo je prije svega trailer koji najavljuje film, a za pravi trailer trebat ćemo se strpiti još neko vrijeme.

Uloga Newta Scamandera pripala je Eddieju Redmayneu koji, moramo priznati, izgleda kao stvoren za takvu ulogu. Osim njega u filmu će se pojaviti Colin Farrell, Ron Perlman, Ezra Miller, Jon Voight i mnogi drugi.

U planu je čitava trilogija, a ovaj, prvi nastavak „testirat će vode“ u drugoj polovici iduće godine.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close