Film i glazba

Novi film tvorca Ex Machine još će nam više prodrmati mozak

Spremni za dozu misterioznog?

Alex Garland sprema nam novi film „Annihilation“ o kojem smo već pisali povodom prvog teaser trailera, a danas smo dobili i onaj službeni. Uz to, klupko se nešto više odmotalo pa smo saznali neke nove detalje, ali i dalje nismo sigurni što je to točno što vreba lik Natalie Portman i njezine suputnike u svijetu u kojem zakoni prirode ne postoje.

Presedan za budućnost?

U svakom slučaju izgleda zanimljivo, a još jedan od razloga zbog kojeg nam film golica maštu jedan je nesvakidašnji potez velike produkcijske kuće Paramount koja je odlučila film ne distribuirati u Europi putem kino lanaca već ga odmah poslati na Netflix. Tako će film 23. veljače 2018., za kada mu je zakazan datum izlaska, izaći u kino dvoranama na području SAD-a, Kanade i Kine, a u Ujedinjenom Kraljevstvu i ostalom dijelu Europe koji podržava Netflix isti ćemo imati prilike gledati 17 dana kasnije. Radi se o svojevrsnom presedanu koji će, sigurni smo, kako godine odmiču postati sve zastupljeniji kako se streaming manija širi i polako preuzima veliki dio kolača na tržištu.

Sam Garland u intervjuu za Collider izrazio je nezadovoljstvo tim potezom istaknuvši kako je film rađen za kino dvorane, ali i priznao dozu olakšanja činjenicom da ne mora prolaziti kroz stresno razdoblje iščekivanja kako će film proći na kino blagajnama.

Nastavljamo pratiti film vrlo pozorno i nadamo se novom uspjehu za Garlanda i čitavu ekipu.

https://www.youtube.com/watch?v=89OP78l9oF0

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close