Film i glazba

Novi spektakularni trailer za Star Trek Beyond i teaser za nadolazeću Star Trek seriju

Ovo je bio prilično dobar tjedan za sve fanove Star Treka. Dobili smo naznaku i teaser za buduću seriju , dok je sad stigao i “svježi” video trailer za Star Trek Beyond, koji pak stiže ovog ljeta u kina. https://www.youtube.com/watch?v=HzWIGFiGrlA

U novom Star Treku glumit će impresivna postava likova koju predvode Chris Pine i Zachary Quinto, no valja svakako spomenuti i Karla Urbana, Zoe Saldanu, Simon Pegga, Johna Chou i najzvučnije novo ime u ovom filmu – Idrisa Elebu.

John Cho, koji inače glumi poručnika Sulua, izjavio je kako je ovaj film po mnogočemu povratak Star Trek korijenima. Cho je također pohvalio novog redatelja Justina Lina, posebice zbog brige oko Star Trek mitologije i nastojanja da usavrši karakterizaciju likova. Justin Lin je dosad stekao slavu ponajviše s režiranjem novijih nastavaka Fast and Furious i bit će zanimljivo vidjeti koliko se Star Trek Beyond razlikuje u odnosu na prethodna dva Star Trek filma koja je režirao J.J. Abrams.

Star Trek Beyond stiže u kina počevši od 22. srpnja 2016, dok premijera nove Star Trek serije, čiji teaser također prenosimo, počinje u siječnju 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=xXpPweAooeE

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close