Film i glazba

Novi Wolverine cilja na stariju publiku

Nakon ogromnog financijskog uspjeha „Deadpoola“, studio razmišlja i o ozbiljnijem Wolverineu.

Bilo je samo pitanje vremena kada će studijske glavešine uvidjeti kako ima mjesta i za „ozbiljnije“ filmove o superherojima, a upravo je nedavno izašli „Deadpool“ otvorio ta vrata totalno razvalivši sva očekivanja oko financijskog uspjeha samog filma.

Očito je kako ljudima ne smeta mračniji pristup u prikazu stripovskih junaka, što i ne dolazi kao iznenađenje, s obzirom da su Marvelove serije na Netflixu to već i prije dokazale. „Deadpool“ je izgleda bio samo kap koja je prelila čašu pa je tako sada 20th Century Fox, studio iza spomenutog filma odlučio isto učiniti i s Wolverineom.

Promotivni katalog na festivalu igračaka koji se održava u New Yorku otkrio je kako studio planira da novi film o Wolverineu bude R-rated, odnosno za one starije od 17 godina. Isto tako, to bi trebao biti i posljednji film u kojem ćemo gledati Hugha Jackmana kao Wolverinea.

Hoće li se to uistinu ostvariti i čeka li nas val mračnijih superhero filmova? Još ništa nije sigurno, ali uspjeh „Deadpoola“ zasigurno je ohrabrio sve koji imaju nešto slično u planu.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close