Film i glazba

Novo u kinima | (1.3.) Špijuni, predsjednici i poznati likovi

Politika… pa još malo politike.

Red Sparrow izgledao je kao dobitna kombinacija. Jennifer Lawrence, Joel Edgerton i zanimljiva premisa uistinu su izgledali obećavajuće, a i traileri su nas dobro navukli na film. Špijuni, Rusija, CIA, sve smo to već vidjeli, ali ovaj film izgledao je kao da će stvari malo izokrenuti. Mala skepsa i dalje je bila u vidu one „ne izlaze dobri filmovi tako rano u godini“, ali ne bi bilo prvi puta da se ista pokaže netočnom. Očito slučaj ovaj puta ipak nije bio takav, jer dojmovi su u najmanju ruku tek solidni pa će tako, sve je izglednije, ovaj film upasti u još jednu rupu zaborava.

https://www.youtube.com/watch?v=PmUL6wMpMWw

Ako vas zanimaju priče američkih predsjednika, možda će vas zanimati i LBJ. Rob Reiner izdirigirao je ovom biografskom dramom koja nam govori o životu američkog predsjednika Lyndona B. Johnsona od njegovih mlađih dana pa do ulaska u bijelu kuću, a glavna uloga pripala je Woodyju Harrelsonu. Film je svjetlo dana ugledao još 2016. godine, a koji je razlog puštanju istoga u kinu tek sada… to ostaje misterija.

https://www.youtube.com/watch?v=xrnEp8WLH0g

Pčelica Maja: Medene igre, nastavak je filmske priče o legendarnoj pčelici Maji koja možda danas ne uživa status koji je nekoć imala kod djece, ali će, sigurni smo, privući brojnu publiku, a možda upravo najviše mlađe roditelje i roditelje općenito koji su u njezinim avanturama uživali kao klinci. Tako će imati priliku pokazati svoje heroje koje su imali kao klinci i prenijeti dio svog djetinjstva budućim generacijama.

https://www.youtube.com/watch?v=5xe8fau3l_g

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close