Film i glazba

Novo u kinima | Povratak Krpe

Sava, Krpa, Sava…

Planet Samaca, poljski film kojeg od sutra imate priliku pogledati u kinu romantična je komedija o učiteljici i domaćinu mega popularnog TV showa. Osim toga ne možemo vam reći mnogo jer ni sami nismo previše upoznati s poljskom kinematografijom, a ni samim filmom. Navodno je film vrlo dobro prihvaćen u matičnoj zemlji, a predstoji nam vidjeti može li osvojiti našu publiku.

https://www.youtube.com/watch?v=xM-ZXpHMkV0


Baziran na pomalo bizarnoj priči na velika vrata dolazi nam War Dogs. Komedija o običnom dvojcu koji je od američke vlade dobio ugovor o oboružavanju trupa u Afganistanu iako za to nikako nisu obučavani. Ono što je možda i najveći plus filma zasigurno su Jonah Hill i Miles Teller koji će samo svojim imenom privući mnoge u kino. Film je režirao čovjek iza popularnog Mamurluka, Todd Phillips, a film koji je već neko vrijeme u stranim kinima zasada kupi ocjene koje bi i očekivali od ljetne komedije

 

https://www.youtube.com/watch?v=Rwh9c_E3dJk


Krpa se vraća u nekoj vrsti prequela Metastazama. Tako će nas ZG80 staviti na ulice Beograda usred gostovanja zagrebačkog Dinama kod Crvene Zvijezde, a u fokusu će biti Krpa i ekipa. Pojavit će se još starih likova iz Metastaza, a mnogi likovi kreirani su po legendama BBB-a. Eskalacija nereda i pravo navijačko šibanje uz elemente komedije očekuje nas vrlo brzo, a bit će zanimljivo kako će ljudi reagirati na mlađu verziju Krpe, ali i sam film. Teško je očekivati scene na razini već ikoničnih iz Metastaza, ali nadamo se barem dobrom „provodu“.

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close