Film i glazba

Novo u kinima | (10.5.) Borba za high score u omiljenoj igri

Obilje žanrova.

Kažu da Česi znaju napraviti dobar film, a posebno onaj animirani. Ovoga tjedna moći ćemo se (raz)uvjeriti u isto nakon što pogledamo Luku i čarobni muzej, film u kojem će glavni lik pokušati ostvariti high score u svojoj omiljenoj igri. Sve to samo je početak njegove velike avanture, a ostatak ove simpatične animacija ostavljamo na vama da ga sami razotkrijete.

https://www.youtube.com/watch?v=j-D_ObEYl-I

Overboard je jedna od onih komedija koju ćete se zaputiti pogledati u nedostatku ičega konstruktivnog za raditi, a vaše raspoloženje uvelike će utjecati i na vaš dojam. Eugenio Derbez glavni je lik ovog filma u kojem će glumiti bogatog, razmaženog vlasnika jahte kojeg će njegova zaposlenica odlučiti naučiti kako je to biti bez novaca nakon incidenta koji će mu pomutiti pamćenje. Zvuči i izgleda generično, ali možda izmami koji smiješak iz vas… možda.

https://www.youtube.com/watch?v=OLAJ0ooorDU

The Nile Hilton Incident dolazi nam iz Švedske, a priča je o teškom ubojstvu na čiju će istragu biti poslan iskusni detektiv čiji će rad sputavati neke osobe višeg ranga od njega. Ovaj krimić zvuči i izgleda vrlo zanimljivo, a obzirom da je film službeno izašao prošle godine, možemo reći kako su ocjene koje je dosad prikupio i više no solidne. Ako vam se čini da je ovo vaš tip filma, nemate što čekati.

https://www.youtube.com/watch?v=gfK3yXo389k

The Crucifixion je horor smješten u Rumunjskoj, a još je jedan u nizu od onih koji se bave egzorcizmom i pitanjem religije. Gotovo je nemoguća misija pronaći nešto što ovdje već niste vidjeli, ali ako ste mazohisti, ništa vas neće razuvjeriti od gledanja ovog filma.

https://www.youtube.com/watch?v=9J33S2HC8xA

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close