Film i glazba

Novo u kinima | (10.8.) Još jedna neuspješna adaptacija Kingova romana

Popis postaje podugačak.

Annabelle: Creation prequel je filma „Annabelle“ koji je pak spin-off na „The Conjuring“. Prva „Annabelle“ jedan je od horora koji se utopio u moru prosjeka i prošao zasluženo ispod radara, ali kako stvari stoje, novi izlet u svijet Annabelle dobro se isplatio. Kritika i ljudi film hvale, a moramo priznati kako nas uvijek zaintrigira taj mali broj horor filmova koji zapravo ispadnu dobri te opravdaju svoju cijenu ulaznice.

https://www.youtube.com/watch?v=KisPhy7T__Q


Stephen King bez ikakvog pogovora jedan je od najvećih autora današnjice. U najmanju ruku čovjek je pri vrhu po broju knjiga koje su adaptirane za velike ili male ekrane. Na vijest o izlasku filma The Dark Tower svi su se fanovi prilično uzbudili, a vijesti o tome da su glavne uloge pripale Idrisu Elbe i Matthewu McConaugheyju dovele su ih do ekstaze. Čak je i dobar režiser doveden da poteže uzde, ali očito je negdje nešto pošlo po zlu jer smo na kraju dobili još jednu suhoparnu adaptaciju koju ćemo kako stvari stoje htjeti zaboraviti u što kraćem roku.

https://www.youtube.com/watch?v=GjwfqXTebIY


Oscar Isaac, Christian Bale, povijesna tema i velika produkcija. Rijetko tko je mislio da The Promise neće biti barem solidan film. Upravo stoga smo se iznenadili kad smo vidjeli reakcije na film. Film je vani svoj životni vijek završio već davno za pojmove filmske industrije, a tek sad dolazi u naša kina. Hoćete li sudjelovati u ovom ljubavnom trokutu ili ne, to ostavljamo vama da odlučite.

https://www.youtube.com/watch?v=mtekphm2ipM

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close