Film i glazba

Novo u kinima | (11.1.) Tom Hanks, Meryl Streep i Steven Spielberg otkrivaju nam američke tajne

Još jedan film koji udara na američku povijest.

150 miligrama zalutao nam je iz sad već davne 2016. godine, ali mu je tema očito dovoljno jaka da dobije svoje mjesto i na našem velikom platnu. Priča o ženi koja je krenula protiv francuskog zdravstvenog sustava kako bi spasila živote zvuči kao nešto što bi moglo biti dobro, a je li uistinu tako imat ćemo priliku provjeriti već ovog četvrtka.

https://www.youtube.com/watch?v=6o1vvBujZiY

Andy Serkis, najpoznatiji mocap glumac u Hollywoodu, čovjek iza likova poput Golluma i Caesara odlučio je stati iza kamere po prvi puta, a rezultat je Breathe, ljubavna priča o paru koji ne želi dopustiti da se velika suprugova bolest ispriječi na putu sreće. Andrew Garfield i Claire Foy predvode postavu ove velike biografske drame, a saznat ćemo kako se Serkis snašao iza kamere.

https://www.youtube.com/watch?v=7_YnYrLfjxA

Steven Spielberg, Tom Hanks, Meryl Streep… trebamo li uistinu dalje? The Post je priča o borbi američke vlade i novinara te o njihovoj slobodi. Škakljiva tema, ali potrebna rekli bi mnogi. Očekujemo jedan školski primjer filma i dobro provedena dva sata.

https://www.youtube.com/watch?v=nrXlY6gzTTM

Osmi povjerenik hrvatski je film koji će nas još jednom odvesti na mali otočić na kojem vlada bezakonje i građani koji će na svaki način pokušati onemogućiti glavnog lika filma u svom poslu organiziranja lokalnih izbora.

https://www.youtube.com/watch?v=t_gQwSTAUU8

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close