Film i glazba

Novo u kinima | (12.1.) Ben Affleck je gangster

… a Liam Neeson ogromno drvo

Obitelj bez kočnica francuska je komedija o obitelji koja će zaglaviti u najvišoj brzini svog auta na putu ka ljetnom odmoru. Znamo, zvuči glupo, ali suzdržat ćemo se daljnjeg komentiranja.

https://www.youtube.com/watch?v=BueBxFduPMI


A Monster Calls film je režisera J.A. Bayone („The Impossible“) nastao po predlošku Patricka Nessa o dječaku koji će se sprijateljiti s ogromnim stablom (čudovište u naslovu) kako bi lakše podnio činjenicu kako mu umire majka. To prijateljstvo odvest će ga u fantastičnu avanturu i otkriti mu nešto o životu. Liam Neeson, Felicity Jones i Sigourney Weaver pokušat će vas privući u kino, a zanimljiva je činjenica kako usprkos vrlo dobrim kritikama koje film prima, zasad ima prilično malu publiku, barem u SAD-u. Može li kod naše publike proći bolje?

https://www.youtube.com/watch?v=R2Xbo-irtBA


Stado, srpska je satirična komedija o životu ljudi iza kamere koja će nam pokazati koliko su oni spremni ići daleko kako bi ostvarili svoj projekt snimanja pilot epizode. Glavne uloge i režije prihvatio se poznati Nikola Kojo, a ostatak postave čine Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko i drugi. Mogu li susjedi još jednom predstaviti vrhunsku komediju ili će se i ova utopiti u balkansko more prosjeka… sve saznajemo vrlo brzo.

https://www.youtube.com/watch?v=hjZL-ZKEC6s


Live by Night, novi je režiserski projekt Bena Afflecka koji nam se već dokazao kao izrazito vješt iza kamere. I u ovom se filmu primio glavne uloge, a ovo označava drugi njegov film nakon „Gone Baby Gone“ koji je nastao po predlošku Dennisa Lehanea („Shutter Island“). Sama priča smještena je u doba prohibicije, a pokazat će nam uspon lokalnih gangstera i njihove eskapade. Već dugo nismo gledali dobar gangsterski film tako da nam ovaj dolazi kao naručen, ali prije gledanja spustit ćemo očekivanja za koju notu jer prve kritike nisu bajne. Ipak, sigurni smo kako će ovaj film naći svoju publiku.

https://www.youtube.com/watch?v=CtFZcAuH-qI

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close