Film i glazba

Novo u kinima | (12.4.) The Rock upoznaje većeg od sebe

I udružuje se protiv drugih beštija.

Death Wish Elija Rotha, remake je istoimenog filma iz 1974. Tada je glavnu ulogu imao Charles Bronson, a naslijedio ju je Bruce Willis. Radi se o kirurgu koji će izgubiti dio obitelji u napadu na njegov dom, a to će ga nagnati na put osvete. Režisersko ime obećaje puno nasilja i scena ispunjenih krvlju, a koliko se dobro film drži, ako se uopće i drži, provjerite već ovog tjedna.

https://www.youtube.com/watch?v=HzILu6yyA20

Ako ste ljubitelji američkog country okruženja, Lean on Pete možda je film upravo za vas. Priča o mladiću koji će se naći udaljen od doma i dobiti posao trenera konja kroz svoje nas je trailere osvojila, a očito drugačije nije ni s kritikom koja pronalazi samo riječi hvale za film. Atmosfera, kinematografija, ali i priča izgledaju kao da imaju veliki potencijal, a mi jedva čekamo provjeriti u čemu je stvar.

https://www.youtube.com/watch?v=nzlazAyylw8

The Titan je još jedan film koji je svjetlo dana ugledao već prije na Netflixu. Unatoč tome, film je dobio i svoju kino distribuciju, a ovaj će se SF pozabaviti istraživanjem svemira i genetičkom evolucijom. Sam Worthington preuzeo je glavnu ulogu, u filmu koji će teško privući našu pažnju.

https://www.youtube.com/watch?v=ctM8zpe3BHo

Svakih nekoliko mjeseci, ljubitelji Dwaynea ‘The Rocka’ Johnsona imaju se čemu radovati, a najnovija uzdanica je Rampage. Priča o čovjeku čije će prijateljstvo sa gorilom Georgeom narušiti eksperiment na životinjama na papiru izgleda kao potencijalna drama, ali naravno da se ne radi o tome. Taj isti eksperiment učinit će životinje agresivnijima i mnogo većima, a iste će naravno izazvati kaos u gradu što će natjerat dobre stare prijatelje da udruže snage i pokažu tko je glavni. Akcija, akcija i još malo akcije. Ogromna doza destrukcije je zagarantirana.

https://www.youtube.com/watch?v=coOKvrsmQiI

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close