Film i glazba

Novo u kinima | (13.4.) Brzi i žestoki u najžešćem izdanju dosad

Pripremite se za novu dozu over the top akcije.

The Fate of the Furious, osmi je nastavak franšize koja očito nema kraja. Saga se nastavlja, a ovoga puta Dom je zastranio i udružio se s Charlize Theron koja nema dobre nakane. Ovo će među ekipu unijeti razdor, a kako će se on razriješiti i u kakvim ćemo još nestvarnim scenama poput one u kojoj The Rock pomiče torpedo rukom uživati, saznajemo vrlo brzo. Režiser je F. Gary Gray („Straight Outta Compton“, „The Italian Job“), a prve kritike su podijeljene. Variraju od osmice pa do četvorke. Iako, fanovima one sigurno nisu bitne.

https://www.youtube.com/watch?v=JwMKRevYa_M


Moj Blind Date njemački je film u kojem ćemo pratiti priču osobe koja želi ostvariti san da radi u luksuznom hotelu unatoč limitiranosti svog vida.

https://www.youtube.com/watch?v=XiLjlzLRgPE


Dugo je trebalo, ali Paterson je napokon tu. Mladić imena Paterson vozit će bus i pisati poeziju u gradiću Paterson u filmu „Paterson“. Adam Driver prihvatio se glavne uloge, a radi se o filmu Jima Jarmuscha („Broken Flowers“) koji je pokupio odlične kritike. Posebno će uživati ljubitelji drugačijeg i karakternih drama, a prije samog gledanja zadovoljit će vas činjenica kako je film prošao odlično kod kritike, ali i kod ljudi.

https://www.youtube.com/watch?v=m8pGJBgiiDU


A Dog’s Purpose izazvao je kontroverzu prije samog izlaska zbog navoda da je na setu bilo zlostavljanja životinja što je odgodilo njegovu premijeru, ali i zasigurno otkinulo filmu dobar dio financijskog kolača. Film Lassea Hallströma („What’s Eating Gilbert Grape“, „Hachi: A Dog’s Tale“) jedan je od onih koji pucaju na naše emocije. Pratit ćemo život jednog psa kroz njegove mnoge živote, a on će kako i samo ime filma kaže tražiti smisao svog postojanja. Teška tema rekli bi, ali sigurni smo da ovaj film neće zadrijeti duboku u filozofiju. Ocjene nisu najbolje, ali ljubitelji sličnih filmova sigurno će mu pružiti priliku.

https://www.youtube.com/watch?v=1jLOOCADTGs

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close