Film i glazba

Novo u kinima | (16.2.) Posljednji Oscarovac

Manchester by the Sea dolazi kao posljednji od nominiranih.

Matt Damon brani Kineski zid od čudovišta, nešto što će mnogi zasigurno htjeti gledati. The Great Wall će nas baciti u samu akciju u ovom fantasy filmu Yimou Zhanga („Hero“, „House of the Flying Daggers“), a da bi stvari bile još zanimljivije očekuju nas Pedro Pascal i Willem Dafoe. Kakva su to točno čudovišta i možemo li unatoč mlakim prvim kritikama dobiti napokon jedan dobar monster film… pa saznat ćemo vrlo brzo.

https://www.youtube.com/watch?v=avF6GHyyk5c


A Cure for Wellness novi je film Gore Verbinskog, režisera prijašnjih filmova Pirata s Kariba u kojem ćemo pratiti glavnog lika (Dane DeHaan) koji odlazi u švicarske Alpe kako bi izvukao svog šefa s naizgled idiličnog mjesta. Ovaj triler uistinu podsjeća na neke poput Shutter Islanda, ali kritika je oko ovog filma vrlo podijeljena pa tako ocjene variraju s jednog kraja na drugi. Obzirom da ovo očito nije film za svakoga, predlažemo vam da dobno vagnete svoje opcije prije odlaska u kino.

https://www.youtube.com/watch?v=JF1rLFCdewU


Napokon ćemo dobiti i priliku pogledati Manchester by the Sea, film o kojem se sad već naveliko priča više od godinu dana. Casey Affleck gotovo gdje god da završi kupi nagradu za najboljeg glumca, a ova drama Kennetha Lonergana po mišljenju mnogih, ali i našeg ELECTRONICUSA (naša recenzija) izvrstan je film. Kako će se Affleck snaći kad dobije brigu o svom nećaku nakon pogibije njegova oca i je li ovaj film uistinu zavređuje svu pažnju koju dobiva saznajemo vrlo brzo.

https://www.youtube.com/watch?v=NxQmuJnrjxg


Kako bi malo začinili tjedan i izokrenuli stvari, očekuje nas i jedna komedija. Fist Fight ima jednostavnu premisu. Nakon što jedan profesor (Ice Cube) dobije otkaz zbog drugog (Charlie Day) izazove ga na kako bi mi rekli „šoru“ na školskom parkingu poslije nastave. Ništa drugo ne znamo o ovom filmu, ali obzirom da komedije nije već neko vrijeme bilo u kinu sigurni smo da će mnogi pohitati bez obzira na sve. Nadamo se samo kako nas očekuje nešto dobro.

https://www.youtube.com/watch?v=6YVBj2o_3mg

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close