Film i glazba

Novo u kinima | (18.1.) 50 Cent u neviđenoj pljački protiv Gerarda Butlera

Bacite mozak na pašu i uživajte u ovoj over the top akciji.

Svakome od nas tu i tamo potrebna je doza kvalitetnog pretjerivanja i neizvedivih pothvata na filmskom platnu. Dokaz tome popularnost je franšiza poput „Fast & Furiousa“ i sličnih, a čini nam se kako nas nešto u sličnom „tonu“ očekuje i u filmu Den of Thieves. Priča ovog filma suprotstavit će okorjele pljačkaše banaka sa specijalnom postrojbom koja baš i ne mari za poštivanje zakona u provođenju pravde. Sam pogled na face koje ćemo gledati u filmu dovoljan je da nas potjera u kino dvorane pa ćemo tako na jednoj strani gledati 50 Centa, Pabla Schreibera, O’Sheu Jacksona Jr., a na drugoj Gerarda Butlera. Tko će odnijeti pobjedu u ovoj borbi i koliko nas over the top sekvenci očekuje jedva čekamo saznati.

https://www.youtube.com/watch?v=CZkUlNwiEBY

Gazda: Početak je dokumentarni film koji priča priču o Agrokoru i samom Gazdi, Ivici Todoriću. Radi se inače o drugom nastavku u serijalu „Gazda“. Ljubitelji zakulisnih priča prvi će stajati u linijama za ovaj film.

https://www.youtube.com/watch?v=AVQNNPc4-IQ

Margot Robbie primila se jedne od težih uloga u karijeri pa će tako u filmu I, Tonya utjeloviti naslovnu ulogu Tonye Harding, američke klizačice na ledu čiju je karijeru obilježio veliki skandal. O čemu se tu točno radi imamo priliku saznati vrlo brzo, a ako malo pronjuškate o ovom filmu vidjet ćete kako je prošao prilično dobro kod kritike, a i dobio jedan Zlatni globus za sporednu ulogu Allison Janney.

https://www.youtube.com/watch?v=OXZQ5DfSAAc

Mon cheri, ja sam ti francuski je film u kojem ćemo još jednom gledati priču o zamjeni tijela između ljubavnog para. Ovoga puta to će se dogoditi dvama preljubnicima koji će morati sakriti što se dogodilo.

https://www.youtube.com/watch?v=uGzT8icyyzQ

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close