Film i glazba

Novo u kinima | (19.10.) Najčudniji film koji ćete pogledati ove godine?

Red Dog: True Blue priča je o prijateljstvu dječaka i psa. Već mnogo puta prokušani koncept opet će sigurno ciljati na naše emocije, a u slučaju da ste slabi na pse i emotivne priče, ove je sigurno film za vas.

https://www.youtube.com/watch?v=uhyqYC4Z6tQ


Četvorica protiv banke njemački je film u kojem će četvorica muškaraca, nakon što ih banka „izda“ krenuti u pohod na istu. Ne znamo što očekivati, možda svojevrsnu kopiju Oceanovih 11 ili filmova sličnog žanra? Očito nam preostaje samo uvaljati se u fotelju i vidjeti.

https://www.youtube.com/watch?v=476FmG1040I


Ljubitelji filmova katastrofe, radujte se. Stiže nam Geostorm, najveća kataklizma čovječanstva. Sateliti koji kontroliraju vrijeme su otkazali i napadaju zemlju.. da da, dobro ste čuli. Gerard Butler glavna je zvijezda još jednog visokobudžetnog „trash“ filma, a mi jedva čekamo otkriti sve njegove misterije… šalimo se naravno. Ali očekujemo dobru zabavu, možda još i bolju uz dozu kojeg opijata.

https://www.youtube.com/watch?v=EuOlYPSEzSc


mother! je jedan od filmova koji je izazvao najviše kontroverzi ove godine. Po izlasku u SAD-u pokupio je dobre kritike, ali mnogi su ga dočekali na nož radi činjenice što traileri za film nisu pokazivali što nas zapravo očekuje. Loš marketing ili ne, film je podigao dosta prašine i privukao pozornost na sebe. Iza filma stoji Darren Aronofsky, a svi znamo o kakvom se tu imenu radi. Možemo samo priznati kako su nas traileri dobrano zainteresirali za film, a sve kontroverze oko istoga dodatno nam podigle taj interes. Jedva čekamo gledati Jennifer Lawrence i Javiera Bardema u uvrnutom svijetu Darrena Aronofskog.

https://www.youtube.com/watch?v=XpICoc65uh0

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close