Film i glazba

Novo u kinima | (19.4.) Legendarni Taxi se vraća

Šamar nostalgije.

Leo da Vinci: Misija Mona Lisa svoje je pretpremijerno prikazivanje već imao, a ovog četvrtka dobit će svoj wide release. Samo je prikladno da ljudi iz Italije rade na filmu, a ova će priča umotana u klupko povijesti Lea i ekipu odvesti na put pronalaženja blaga kako bi spasili Leonardovu ljubav, Lisu od udaje za plemića.

https://www.youtube.com/watch?v=5Z1dzGy9xe8

Ghostland je novi horor koji će spojiti elemente home invasiona i čudnoga kako bi pokušao utjerati strah u naše kosti. Teško je vjerovati kako će se ovaj baš po mnogo čemu isticati, ali ljubitelji žanra će vjerojatno istome pružiti priliku.

https://www.youtube.com/watch?v=cdCQV8GaJj0

Gotovo da ne postoji osoba u našoj zemlji rođena 80-ih i 90-ih godina, a da nije pogledala barem jedan nastavak francuskog Taxija. 11 godina nakon posljednjeg nastavka, legendarni Peugeot 406 STW vraća se u svojoj petoj iteraciji, ovoga puta nažalost bez istog glavnog glumca. Taxi 5 tako će sa svojim prethodnicima dijeliti samo isto vozilo, i lude scene potjere… a tko zna, možda nam ekipa iza filma odluči pokazati i neke starije likove te nas pozitivno iznenaditi. Iako smo oko same kvalitete skeptični, svakako vrijedi pratiti razvoj čitave situacije.

https://www.youtube.com/watch?v=VPnuQzk-UkA

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close