Film i glazba

Novo u kinima | (2.3.) Hugh Jackman posljednji put kao Wolverine

Plus priča o McDonaldsu.

Planetarium, iako je izašao prošle godine, dobro će se uklopiti u sivilo koje vlada kinima u prvim mjesecima godine. Barem ako je vjerovati korisnicima, ali i kritici koji ovaj film i nisu najbolje prihvatili. Natalie Portman i Lily-Rose Depp u ulogama sestara koje imaju moći komuniciranja s duhovima, zvuči kao nešto što smo već negdje vidjeli.

https://www.youtube.com/watch?v=CCCO63CNgUg


Korežiser Priče o igračkama 2 i filma „Surfs Up“ ima svoj prvi samostalni animirani film, Rock Dog. Tibetski mastif nakon otkrivanja radio uređaja odlučit će se na put kako bi ostvario svoj san o glazbenoj karijeri. Nažalost, ovaj film ne uspijeva ponoviti uspjeh gore navedenih, ali nadamo se kako će barem klinci uživati.

https://www.youtube.com/watch?v=IV9sPKE6_zI


Michael Keaton posljednjih nekoliko godina proživljava glumačku renesansu pa ga tako svake godine imamo prilike gledati u barem jednom i više no dobrom filmu. Izgleda kako ništa drugačije nije ni ove godine pa ćemo ga tako uskoro gledati u priči o početku McDonald’sa. The Founder iako je izašao prošle godine nije konkurirao za veće nagrade, malo čudno ako pitate nas obzirom na temu koju obrađuje. Režiser filma „The Blind Side“ i scenarist „The Wrestlera“ + Keaton i Nick Offerman u ulozi kao stvorenoj za njega. Jedva čekamo.

https://www.youtube.com/watch?v=oprJX5BomEc


Hugh Jackman posljednji je put uskočio u ulogu Logana i ako je suditi po prvim kritikama donio nam najbolju izvedbu dosad. Iako možda i nije bio toliko težak zadatak napraviti najbolji standalone Wolverine film dosad, ovaj ne samo da je dobar, već i odličan. Bit će zasigurno emotivno gledati Jackmana i Stewarta posljednji put, ali i priča nam se kao pun pogodak. Logan će se kroz film brinuti o X-23, njegovu „klonu“, a sam ton filma baca malo na „The Last of Us“.  Dodajte na to R-rating i imate recept za ultimativni badass Wolverine oproštaj.

https://www.youtube.com/watch?v=Div0iP65aZo

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close