Film i glazba

Novo u kinima | (22.2.) Potencijalni film godine, komedija…

Malo novog, malo starog.

Game Night, nova američka komedija s miksom akcije stavit će nas u živote skupine prijatelja čija će tradicionalna noć igre krenuti krivim putem pa će se oni tako naći u situaciji rješavanja ubojstva. Impozantna glumačka postava predvođena s Rachel McAdams, Jessejem Plemonsom i Jasonom Batemanom zvuči kao recept za dobar provod, ali strpit ćemo se još neko vrijeme i vidjeti prve reakcije.

https://www.youtube.com/watch?v=qmxMAdV6s4U

Based on a True Story dokaz je kako Roman Polanski nastavlja stvarati, a ovoga puta za produkciju mu je poslužila Francuska. Eva Green naći će se u ulozi opsesivne obožavateljice spisateljice čija je uloga pripala Emmanuelle Seigner, a sudeći prema kritikama koje film dobiva radi se o trileru kojeg ćete možda htjeti preskočiti.

https://www.youtube.com/watch?v=BkkpTct_hCM

O Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ste se zasigurno već naslušali toliko da vam na uši izlazi, ali tako to i ide kad se radi o jednom od najboljih filmova godine, bar u očima svih mogućih akademija. Osim što je pomeo Zlatne globuse i ostvario sedam nominacija za Oscara, ovaj crnohumorni film netom prije pisanja ovog članka izašao je i kao najveći pobjednik BAFTA-e. Film Martina McDonagha Frances McDormand donio je i još nekoliko zlatnih kipića za vitrinu, a u čemu je tajna sada imate priliku uvjeriti se i sami.

https://www.youtube.com/watch?v=Jit3YhGx5pU

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close