Film i glazba

Novo u kinima | (22.6.) Transformersi još jednom pucaju u prazno

Početak nove ere za Transformerse nije nimalo dobar.

The Hunter’s Prayer, nažalost jedan je od onih filmova koje ćete željeti izbjeći. Sam pogled na film odaje dojam filma s Nove TV u večernjim satima na ponedjeljak, a kritika se očito slaže.

https://www.youtube.com/watch?v=EO2Rnh21oeE


Scarlett Johansson vjerojatno je glavni razlog zbog kojeg će se mnogi zaputiti u kino dvorane da ulove projekciju filma Rough Night. Komedija o grupi prijateljica koja će upasti u nevolje nakon što zaposle stripera zvuči kao jedna od onih napravljenih da iz vas izvuče pokoji smiješak i 30 kuna koje ćete potrošiti na ulaznicu. Samo za one koji trebaju svoj fiks komedije.

https://www.youtube.com/watch?v=oIB4jNYeRY4


Lude od sreće, odlično je prihvaćeni film Paola Virzija koji će nas upoznati s Donatellom i Beatrice, rezidenticama psihijatrijske ustanove koje će se zbližiti u zajedničkom bijegu. Film je izašao prošle godine, a pokupio je i nekoliko nagrada po filmskim festivalima. Ljubitelji talijanske kinematografije sigurno će uživati, a ostali bi mu trebali pružiti barem šansu.

https://www.youtube.com/watch?v=zhjmu5qQ_tI


Transformers: The Last Knight, novi je pokušaj Michaela Bayja u Transformers franšizi, a ako je vjerovati prvim dojmovima… još jednom imamo epski promašaj. Ovo će gledati samo najokorjeliji fanovi franšize ili Michela Bayja.

https://www.youtube.com/watch?v=6Vtf0MszgP8

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close