Film i glazba

Novo u kinima | (23.2.) John Wick vraća se jači nego ikad

Plus nastavak Trainspottinga i novi hrvatski film.

Film Dejana Aćimovića, Anka prikupio je glumačka imena poput Rade Šerbedžije, Nikole Koje, ali i Erica Cantone koji je za potrebe filma naučio sav dijalog na hrvatskom jeziku. Film rađen po romanu Mate Lovraka, pomalo neobično za našu kinematografiju sadrži i fantasy elemente, ali radi se ponajprije svega o filmu za mlađe uzraste. Scenografija izgleda lijepo, a vidjet ćemo može li se ovaj film izvući iz mora prosjeka u kojem naši filmovi sve češće plivaju.

https://www.youtube.com/watch?v=mnqgyVr35vI


Keanu se vraća u ulozi Johna Wicka i spreman je za razbijanje još većeg broja njuški. Koliko često možete reći za akcijski film danas da je nastavak bolji od originala? John Wick: Chapter 2 očito je uspio jer ocjene su svuda bolje nego one za original, a naš Fićo koji je film već ulovio u kinima se slaže. Možemo samo reći kako smo sretni da dobivamo kvalitetne akcijske filmove, a ovo je očito jedan od njih. Ako vam se svidio original, nemate što čekati.

https://www.youtube.com/watch?v=XGk2EfbD_Ps


Renton, Begbie, Spud i Sick Boy se vraćaju nakon više od 20 godina. T2 Trainspotting režirao je opet Danny Boyle, a čitava glavna postava se vratila. Prve ocjene su većinom pozitivne, a lijepo je vidjeti da nakon 20 godina ova ekipa i dalje živi. Jedva čekamo upustiti se u njihove nove avanture, ali i čuti i novu verziju kultnog monologa još koji put.

https://www.youtube.com/watch?v=EsozpEE543w

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close