Film i glazba

Novo u kinima | (24.11.) Oni dolaze

Najjači tjedan ove godine zasad?

Krećemo s novim filmom Denisa Villeneuvea, Arrival. Kad se nepoznati svemirski objekti spuste na zemlju, vojska će uposliti najbolju prevoditeljicu na svijetu kako bi stupila u kontakt s njima. Ovo nije akcijski film tipa „Independence Day“ već više slow burn koji će vas osvojiti svojom misterijom. Oko ovog filma sve je već jasno, dugo je vremena u svjetskim kinima, a nakon već 40 tisuća glasova ljudi film drži visokih 8,4 na iMDB-u. Villeneuve još jednom potvrđuje kako je jedan od najboljih režisera današnjice, a nastavak „Blade Runnera“ nikad nije izgledao privlačnije.

https://www.youtube.com/watch?v=ZLO4X6UI8OY


Jesen Samuraja, srpski je film koji će ispričati priču o čovjeku kojeg je da uspije zakočila prevelika ljubav ka alkoholu i ženama. Tipična balkanska priča rekli bi, a put do „iskupljenja“ pratit ćemo kroz ovaj film.

https://www.youtube.com/watch?v=7OjKB2aIjnk


Allied, novi film Roberta Zemeckisa smjestit će nas u srce 2. svjetskog rata, točnije 1942. godinu i pokazati nam što se dogodi kad se dvoje tajnih agenta sretnu i upuste u ljubavnu vezu. Ne očekujte ništa slično ratnim filmovima poput ovogodišnjeg „Hacksaw Ridgea“ već prizemniju priču koja će se orijentirati na ljudske odnose. Scenarij potpisuje Steven Knight („Peaky Blinders“), a u glavnim ulogama očekuju nas Brad Pitt i Marion Cottillard. Ispred ovog filma visoka su očekivanja, s razlogom rekli bi jer sva imena upućuju na nešto kvalitetno, ali ipak ćemo se strpiti još neko vrijeme da saznamo više.

https://www.youtube.com/watch?v=nBTwUhtd3KM


Moana, ili kako su naši odnosno Europljani preveli Vaiana????? novi je Disneyjev animirani film, a ovoga puta smješten je u nešto egzotičniji, tropski setting. Prve ocjene su tu, naravno odlične su. Disney ne griješi, što pokazuje činjenica kako im je ovo rekordna godina po zaradi. Djevojci u potrazi za mističnim otokom pridružit će se njezin heroj, polu bog Maui. Zvuči kao odlična priča kako za roditelje, tako i za djecu, a ne sumnjamo kako će i kod nas film doživjeti uspjeh.

https://www.youtube.com/watch?v=ITOtDAAgnvo

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close