Film i glazba

Novo u kinima | (24.5.) Priča iza brončane generacije 98.

Nabrijavanje za Rusiju u punom je pogonu.

Odmaknite se muškarci, jer dame dolaze. Book Club film je za sve dobne grupacije ženskih društava, a posebno će u istome, čini nam se, uživati ipak one nešto starije dobi. Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen i Mary Steenburgen prijateljice su čije će živote promijeniti knjiga „50 Shades of Grey“… i da, svjesni smo toga što smo upravo napisali. Očito stvar funkcionira, a koliko će točno ljudi pohrliti u kino da pogleda ovaj film možda će odlučiti i buduću sudbinu svega vezanog uz navedenu knjigu.

https://www.youtube.com/watch?v=LDxgPIsv6sY

Kad smo čuli za premisu filma Bad Samaritan, nećemo vam lagati, zvučala nam je jako zanimljivo. Naravno, situacija je i dalje ista, ali loša reakcija publike na film obuzdala je naša očekivanja pa ćemo tako u isti ući s dozom strepnje. David Tennant glumit će bogataša u čiji će dom provaliti dva mladića. Tamo će naći ženu koju on drži zarobljenu, a kako će se situacija dalje odviti predstoji nam vidjeti.

https://www.youtube.com/watch?v=yyuRdsik_P0

Vatreni je dokumentarni film meksičkog redatelja Edsona Ramireza koji nam je odlučio pokazati širi kontekst iza brončane medalje 98. godine iz Francuske. Kako sam kaže, u našu se reprezentaciju tada zaljubio, a san mu je bio snimiti film o istoj. Kako je to izgledalo 98., ispričat će sami sudionici, a film dolazi u prikladno vrijeme, taman pred novi nastup naše momčadi na najvećoj svjetskoj pozornici.

https://www.youtube.com/watch?v=IV2r2Ioed_k

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close