Film i glazba

Novo u kinima | (24.8.) Lova, droge, „Rocky“ i luda vožnja

Odličan tjedan pred nama.

Doug Liman („The Bourne Identity“, „Edge of Tomorrow“) sprema nam novu poslasticu s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi. Nakon odlične suradnje u „Edge of Tomorrow“, ovoga nas puta očekuje istinita, ali i pomalo nevjerojatna priča o čovjeku koji je žonglirao s CIA, Pablom Escobarom i još ponekom facom 80-ih godina prošlog stoljeća. Ako je vjerovati trailerima i prvim dojmovima očekuje nas akcija s elementima komedije, a veseli nas činjenica da su prve kritike većinom pozitivne. Ako volite ijedan od navedenih elemenata, American Made ćete sigurno gledati.

https://www.youtube.com/watch?v=AEBIJRAkujM


Amityville: The Awakening, novi je film iz Amityville franšize, a očekuje nas još jedna verzija horora koji će se baviti opsjednutom kućom. Po svemu sudeći ovo će biti još jedan prosječan ili ispodprosječan horor koji ćemo brzo htjeti zaboraviti… ne zbog noćnih mora doduše.

https://www.youtube.com/watch?v=pCN3Ouo-Hys


The Bleeder je priča o boksaču Chucku Wepneru, čovjeku koji je inspirirao Sylvestera Stallonea da osmisli priču o Rockyju. Očekuje nas još jedna dobra boksačka drama, žanr koji nam je tokom godina isporučio nekoliko uistinu izvrsnih filmova. U glavnoj ćemo ulozi gledati Lieva Schreibera, a ne vidimo bolji način za nabrijavanje pred borbu koja nas očekuje za vikend, Mayweather vs. McGregor.

https://www.youtube.com/watch?v=YeoBAb2-BQE


Napokon smo dočekali da Baby stigne u naša kina. Ovaj lik osebujnog imena glavni je heroj novog filma Edgara Wrighta, čovjeka iza Cornetto trilogije („Hot Fuzz“), a o tome da li nas očekuje odličan film ili ne nema dvojbe. Naime, Baby Driver vani igra već duže vrijeme, a mnogi se slažu kako se radi o najboljem filmu Edgara Wrighta dosad. Posebno ističu fenomenalan soundtrack, odlične stuntove i prije svega iznimno zabavan film. Vjerujemo kako ćemo u ovoj adrenalinom i super facama ispunjenoj akciji uživati kroz svaki njen trenutak.

https://www.youtube.com/watch?v=z2z857RSfhk

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close