Film i glazba

Novo u kinima | (25.5.) Jack Sparrow kreće u posljednju (?) avanturu

Ili ipak ne?

100 metros, biografska priča o čovjeku koji je unatoč multiploj sklerozi odlučio završiti Iron-Man – 3,8 km plivanja, 180 km bicikliranja i 42 km trčanja, obećaje nam pokoji dobar smijeh i suzu u oku, a nadamo se kako će španjolska režija sve to uspjeti i realizirati.

https://www.youtube.com/watch?v=LTr9GdV-ees


Oluja na tanjurima još je jedan film iskopan iz dubina svijeta filma kako bi izvukao još pokoju osobu u kino dvorane. Gledat ćemo sukob dvaju kuhara različitih afiniteta, ali isto tako i njihovo udruživanje kako bi pobijedili većeg „neprijatelja“. Radi se o honkonško – kineskoj produkciji, a ova očito cilja na ljubitelje gastronomije. Pa ako ste fan sličnih filmova… navalite.

https://www.youtube.com/watch?v=__ATpdfO_m4


Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales ili za Europu Pirates of the Caribbean: Salazars Revenge, je kako kažu posljednja avantura Jacka Sparrowa, ali obzirom na stanje u industriji ne bi ovo uzeli kao neku utvrđenu činjenicu. Kratak pogled na iMDB sinopsis kaže kako ovoga puta traga za Posejdonovim trozubcem, a znamo i kako nas očekuje, za uloge negativca već više puta dokazani Javier Bardem u ulozi Salazara. Kako i samo ime filma kaže, očito je povijest između ova dva lika završila na lošijoj nozi pa nas tako očekuje Salazarov teror i potraga za Sparrowom. Prve kritike prilično su podijeljene, a na vama ostavljamo da odlučite vrijedi li ovaj pokušaj vaših novaca ili ne.

https://www.youtube.com/watch?v=FjXuYI3ItPU

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close