Film i glazba

Novo u kinima | (27.10.) Visoka društva, obilje akcije i horor

Vraća nam se Woody Allen.

Café Society, novi je film Woodyja Allena koji ih nekom čudnom magijom izbacuje kao na traci, a pri tome održava konstantnu kvalitetu. Ništa drugačije nije ni s ovim naslovom, a to možemo reći jer već duže vrijeme provlači se kroz svjetska kina, a posjetio je i nemali broj festivala. Očekuje nas priča u maniri Allena prožeta kroz zabave i barove Los Angelesa i New Yorka s neizostavnim elementima romanse. Kako će se Jesse Eisenberg snaći u visokom društvu New Yorka i koliko će nas Woody Allen ovoga puta šarmirati saznajemo već u četvrtak.

https://www.youtube.com/watch?v=Rl4X6pFfmTI


Jack Reacher: Never Go Back, nastavak je filma iz 2012. godine, a i ovoga nas puta očekuje Tom Cruise u glavnoj ulozi. Ovoga je puta u pitanju velika zavjera u visokim redovima vlasti koju će Cruise morati razbiti, a pri tome neće prezati od ničega. Tako nas očekuje brdo akcije i šibanja, a oni koji vole tako nešto sigurno će se zaputiti u kino dvorane. U slučaju da niste toliko zagriženi fan postoje mnogo bolje alternative.

https://www.youtube.com/watch?v=aRwrdbcAh2s


Nakon mjeseci čekanja, novi film Garyja Rossa, Free State of Jones dolazi i u naša kina. Čeka nas priča o čovjeku koji je okupio običan puk i pobunio se protiv američke vlasti. Glavna je uloga pripala Matthewu McConaugheyju tako da se oko same glume ne moramo brinuti. Ono što moramo napomenuti je ono što nam je olakšalo čekanje, a to je da dojmovi ljudi i nisu najbolji. Ipak, film se čini kao zanimljiv period piece pa će tako svi ljubitelji istih ovome sigurno pružiti priliku. Kako bi si skratili ovo još malo vremena koje je preostalo do filma, pogledajte trailer i procijeniti je li ovo nešto za vas.

https://www.youtube.com/watch?v=D_1CHZh63OQ


Rijetki su slučajevi kad možemo biti sretni što smo dobili nastavak lošeg filma. Ouija: Origin of Evil potencijalno jedan je od tih slučajeva. Dok je prvi film prošao loše, kako kod kritike tako i kod ljudi, ipak je zaradio velike novce i omogućio snimanje nastavka odnosno prequela. Nastavak zasad kupi prilično dobre kritike, a za još jedan film opsjedanja, kažu kako je ovaj i više nego solidan. Stoga, ako vam se prvi dio svidio iz nekog razloga, nemate razloga da propustite ovaj. Čak i ako niste fan prvog dijela, ali ipak volite horore, možda ovome ne bi bilo loše pružiti šansu.

https://www.youtube.com/watch?v=uVXGLbhozK8

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close