Film i glazba

Novo u kinima | (28.12.) Najbolji film o videoigri ikad

I to smo dočekali.

Nakon prve najave za Jumanji: Welcome to the Jungle bili smo vrlo skeptični, priznajemo. Original je mnogima ostao u lijepom sjećanju, a nastavak se činio samo kao jeftini način izvlačenja love iz džepova nostalgičara. Traileri za film i ostale informacije doimali su se pomalo isforsirani i viđeni. Nekoliko mjeseci kasnije, film je napokon vani, a prve informacije su i više no odlične, pogotovo za nas gamere. Naime, film možda nije pobrao najbolje kritike godine, ni blizu, ali ono čemu se imamo radovati su komentari poput onih kako se radi o najboljem filmu koji se bavi tematikom videoigara ikad, i kako će baš gameri najviše uživati u istome zbog mnogih referenci na mehanike koji oni najbolje poznaju. Tu pričamo o pametnom korištenju „sistema života“, prevelikog seksualiziranja svakog ženskog RPG lika i mnogim sličnim stvarima koje se radujemo otkriti već ovog tjedna.

https://www.youtube.com/watch?v=v_TJKwJwN0E

Ako ste veliki zaljubljenik i vjerni pratilac našeg portala od samih početaka, možda ćete se prisjetiti našeg članka o animiranom filmu Loving Vincent. Entuzijastična ekipa iza filma dosjetila se kako bi najbolji mogući način za obradu priče o velikom slikaru Vincentu Van Goghu bio upravo animiranjem njegovih slika, ali i nekih drugih događaja u stilu kakvim je on slikao. To je dovelo do unikatnog filma koji će istražiti misteriju njegove smrti putem njegovih slika i pisama, a i progurati se na sve veće pozornice kako ove, tako i nadolazeće filmske godine.

https://www.youtube.com/watch?v=Gy0RVDM1sNA

The Greatest Showman priča je o velikom kreativcu P.T. Barnumu kojeg je za potrebe filma utjelovio Hugh Jackman, a pružit će nam uvid u njegov imaginarij i početak karijere kroz filmski mjuzikl vrijedan pažnje. Očekujemo spektakl, šarenilo i opće ludilo na ekranu dok nas obasipaju razni scenografski gotovo nemogući potezi. Najviše od svega, očekujemo dobru, raskošnu zabavu.

https://www.youtube.com/watch?v=jr9QtXwC9vc

 

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close