Film i glazba

Novo u kinima | (28.9.) Teniske legende zatvaraju rujan

Spremite se na malo stare škole.

American Assassin, moramo priznati izgleda nam kao jedan od onih B filmova koji će vam pružiti upravo ono što očekujete. Nešto manje od dva sata dobre razbibrige upakirane u špijunski triler koji ste već vidjeli barem deste puta. Dodajte na to obilje akcije i imate recept za solidno provedenu večer. I da, sam logo filma iznimno baca na Assassins Creed franšizu.

https://www.youtube.com/watch?v=6yoEyzOkTOI


Borg McEnroe je kako mu i samo ime kaže, film o rivalstvu Björna Borga i John McEnroe. Točnije o različitosti u njihovoj naravi gdje će se suprotstaviti čista smirenost s eksplozivnom zapaljivošću. Pozdravljamo odluku da Borga glumi zapravo Šveđanin dok je uloga McEnroa dopala Shiu LaBeoufa, koji je ako se ravnamo po njegovim medijskim istupima savršen za ovu ulogu. Sam film po festivalima je prošao samo solidno, ali sigurni smo da će ljubitelji tenisa pohrliti u kino jer filmovi o tom sportu prava su rijetkost.

https://www.youtube.com/watch?v=QhZffJwwuKM


Još jedan film čije nam ime otkriva njegovu radnju jest Victoria and Abdul. Radi se o prijateljstvu engleske kraljice Victorie i njenog indijskog sluge Abdula. Priča je, kako kažu, istinita, a donosi nam je Stephen Frears, čovjek iza filma „The Queen“. To će reći da ima iskustva u žanru, ali unatoč tome prve kritike i nisu najsjajnije. Kako će redakcija FFA reagirati na film čitajte sutra u našoj recenziji.

https://www.youtube.com/watch?v=T504u17Ao9A

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close