Film i glazba

Novo u kinima | (29.12.) Tjedan teških podbačaja

Ovako nečemu nismo se nadali, a na kraju je skeptik u nama došao na svoje.

Netko tko je birao filmove za ovaj tjedan u rasporedu gadno se zaj*bao i pogodio LOTO 3/3. Naime svaki od navedenih filmova unatoč tome što je zapravo izgledao vrlo obećavajuće ispao je teško razočarenje.

Prvi od njih je Passengers, film smješten na svemirsku stanicu na kojoj će se dvoje putnika probuditi 90 godina prerano iz inducirane kome. Jennifer Lawrence, Chris Pratt i Morten Tyldum trojac je iza ovog filma, a svako od tih imena uz zanimljivu premisu davali su nam nadu da ćemo vidjeti još jedan fantastičan SF film koji će potencijalno igrati veliku ulogu u sezoni nagrada. Skeptik u nama s druge je pak strane očekivao svemirsku romansu u klišejastoj priči, a upravo je to i konačni proizvod ako je vjerovati ljudima koji su već pogledali film. Šteta, iako, od tri filma s današnje liste ovaj ispada najmanje razočarenje.

https://www.youtube.com/watch?v=7BWWWQzTpNU&t=8s


Sve nade su po ni sami ne znamo koji put pale u vodu po izlasku filmskog ogranka Assassin’s Creed serijala. Traileri i ekipa iza filma hranili su nas nadom da ćemo napokon dobiti filmsku adaptaciju vrijednu gaming franšize, ali čini se da ćemo se ipak morati strpiti još nepoznat broj godina. Dio u Španjolskoj uistinu je kažu odličan… ono kratko vrijeme što ga gledamo. 2/3 filma odvijaju se u Abstergu, a takvo forsiranje očito nije urodilo plodom. Budimo realni, malo tko od nas igrao je AC serijal zbog pozadinske priče. Šteta.

https://www.youtube.com/watch?v=gfJVoF5ko1Y


Collateral Beauty prvi je primjer lažnog marketinga. Ono što ovime insinuiramo činjenica jest da je film zapravo prilično drugačiji od onoga što su nam traileri nastojali predstaviti. Brojni reviewovi osvrnuli su se na samu priču koja kroz svojih prvih 20 minuta otkriva svoje pravo lice, a apsurdnost iste prilično je nevjerojatna. Ni hrpa glumačkih faca poput Willa Smitha, Edwarda Nortona i Kate Winslet nije očito mogla izvući takav scenarij pa na kraju imamo još jedno ogromno razočarenje. Prava šteta jer film je izgledao kao live action verzija odličnog prošlogodišnjeg „Inside Outa“.

https://www.youtube.com/watch?v=w1tfLWxcEzw

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close