Film i glazba

Novo u kinima | (30.11.) Sveti Andrija donosi europske filmove

Šaroliko…

Kako bi opisali novi film Branka Schmidta, Agape, ukrast“ ćemo onaj službeni i zalijepiti ga, a vi procijenite radi li se o filmu za vas. Mi ćemo samo napomenuti kako nam se čini vrlo sklon „kontroverzama“. „Agape je priča o svećeniku i ljubavnom trokutu s dvojicom krizmanika: jednim zaljubljenim u njega i drugim za kojim on žudi i gubi kontrolu. Kad ga crkva degradira, a krizmanici istuku, svećenik će krenuti u potragu za najmoćnijom Božjom ljubavi: agape.

https://www.youtube.com/watch?v=Z63bQ9p8J94

Evo nam i jednog ruskog filma, hita s filmskog festivala u Cannesu, a režirao ga je Andrey Zvyagintsev, čovjek koji iza sebe ima „udarače“ poput „Leviathana“. Još je jednom dostavio odlično prihvaćen film, a u Lovelessu pratimo mladi par pred rastavom koji kreće u potragu za svojim izgubljenim sinom.

https://www.youtube.com/watch?v=mLegoO4NdD8

Da tjedan ne bi prošao bez Hollywooda pobrinut će se Mark Wahlberg, Will Ferrel i Mel Gibson, a da se nadoknadi izostanak još pokojeg holivudskog filma, imamo najklasičniju komediju moguću. Daddy’s Home 2 ovjekovječuje klasičnu američku komediju… barem posljednjih nekoliko godina. Nadamo se kako će ova barem isporučiti pokoji dobar trenutak, iako očekivanja držimo prilično nisko.

https://www.youtube.com/watch?v=2MddEE_tC_w

Zaokružimo putovanje Europom dolinama francuske Burgundije u obiteljskoj drami koja će pred nas postaviti već mnogo puta viđenu priču o obnovi veza s dugo „izgubljenim“ članovima obitelji. Nadamo se kako će Back to Burgundyunijeti dašak svježine u već viđene koncepte, a ako ništa, barem ćemo uživati u predivnim krajolicima.

https://www.youtube.com/watch?v=bl7MyLMRh1c

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close