Film i glazba

Novo u kinima | (30.3.) Može li Ghost in the Shell ponoviti uspjeh originala?

Očekivanja su velika.

Krećemo laganije, točnije režiserskim debijem Ewana McGregora, filmom American Pastoral. Adaptacija priče Philipa Rotha o „savršenoj“ obitelji čija će se realnost narušiti nakon što se njihova kćer uplete u terorističke napade 60-ih godina u SAD-u. Trailer nam je obećavao mnogo, ali izgleda kako sam film ne dostiže njegovu razinu. Naime, film je u SAD-u već duže vrijeme, a ocjena publike kako i kritike u najbolju je ruku prosječna stoga ćemo očekivanja smanjiti na minimum.

https://www.youtube.com/watch?v=SAAqiO_Z9Vs&t=70s


Demain tout commence ili na našem Odjednom tata, francuski je film u kojem ćemo u glavnoj ulozi imati priliku gledati Omara Syja, filmskoj publici najpoznatijeg po filmu „Intouchables“. Ovoga puta glumit će mladića koji voli sve što vole mladi, a život će mu se promijeniti kad mu jedna od žena s kojom je spavao donese njegovu bebu i ostavi ga samog s njom. Mix komedije i drame, već vidimo kako će ovaj film igrati na naše emocije.

https://www.youtube.com/watch?v=me35AJb9C9c


Štrumpfovi: Skriveno selo nova je inačica priče o planetarno poznatim plavim stvorenjima koja će ih ovaj put poslati u potragu za najvećom tajnom koju skriva njihov svijet. Da veće ne znači nužno i bolje imali smo se priliku uvjeriti mnogo puta, a čini se kako je situacija ista i s ovim filmom. No, bez obzira an sve, sigurni smo kako će roditelji pohitati sa svojom djecom u kino dvorane.

https://www.youtube.com/watch?v=1hA3iWQ_xgw


Ghost in the Shell, film baziran na materijalu kojeg je proslavio anime iz 1995. godine pred ljude je stavio ogromna očekivanja, a kontroverzi prije samog filma nije falilo. Pristupanje tako bitnom materijalu za sve fanove, od samog je početka bio i više no težak posao, a da bi donijeli konačni sud ipak ćemo se strpiti još neko vrijeme. iMDB zasada izlistava tek nekolicinu recenzija samih korisnika koji, čini se i nisu oduševljeni. Ono što hvale je kinematografija za koju kažu kako vjerno prenosi atmosferu koju nam je pružio anime. Mi ćemo još pridržati fige da možda kasnije recenzije poprave sam dojam, ali naravno i nadati se dobrom filmu.

https://www.youtube.com/watch?v=G4VmJcZR0Yg

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close